Construieste afacerea de care ai nevoie

Cu ce va putem ajuta?

Gazduirea web

Găzduirea web este serviciul cu ajutorul căruia site-ul dumneavostră și fisierele care il alcătuiesc sunt stocate pe un server. Serviciul de găzduire web face ca site-ul dvs. să fie accesibil tuturor utilizatorilor de Internet. Ne bazam pe tehnologii avansate, unele dezvoltate sau adaptate in-house pentru a asigura un serviciu de web hosting cu o disponibilitate apropiată de 100%.

Oferim servicii de gazduire web bazate pe Linux sau Windows pentru orice client.

 

Digital Marketing

Digital Marketing este o zona unde va oferim multiple servicii incepand de la AdWords, Optimizare SEO si pana chiar la social media marketing. Aceste servicii sunt oferite cu atentie catre clientii nostrii si produse la cel mai inalt nivel.

 • Cream si gestionam campanii de promovare Google Ads
 • Optimizam campanii existente
 • Cream campanii AdWords de la 0
 • Cream si gestionam campanii de promovare Facebook Ads
 • Administrare & realizare de continut pentru pagina ta de Facebook
 • Servicii de mentenanta

O metoda puternica de promovare - rapida, accesibila, masurabila

What is App Development?

At their core, keywords are one of — if not the most — single important component of a successful SEO campaign. Keywords refer to the words typed into a search box – be it on Google, Bing, or Yahoo. However, there is much more to keywords than just that.

The keywords typed into a search box reveal certain details about customers and how they go about searching for things. Knowing this, it’s important to target keywords that mimic your customer’s minds and search tendencies.

Ce este optimizarea SEO?

Optimizare pentru motoare de căutare sau Search Engine Optimization, este un proces de perfecționare a vizibilității site-urilor web sau paginilor web. Abordăm strategii personalizate de promovare SEO care se vor plia pe nevoile si pe obiectivele tale de business, reprezentand cea mai buna modalitate de a fi cu un pas inaintea concurentei afacerii tale. Cu ajutorul serviciului de optimizare SEO (Search Engine Optimization) vei obtine o pozitie fruntasa  printre rezultate organice ale motoarelor de cautare (ex: Google)

Ce presupune dezvoltarea web?

Pentru o afacere, crearea unei prezente virtuale pe internet, este o metoda extrem de eficienta pentru crestere si dezvoltare. Oferim solutii de dezvoltare web, potrivite pentru multiple tipuri de business-uri si cerintele acestora.

Alegând să lucreze cu noi, clienții noștri beneficiază întotdeauna de servicii eficiente și de înaltă calitate, menite să întâmpine nevoile acestora, precum redesign, creare, dezvoltare si mentenanta site-ului dumneavoastra.

Experienta noastra impreuna cu competentele noastre de web design vin cu cea mai eficienta solutie de e-commerce pentru afacerea ta.

WEBIN va ofera o strategie bine pusa la punct si un magazin online care sa ofere clinetilor o experienta placuta de cumparare, indiferent de device-ul folosit.

 • Panou de administrare in limba Romana
 • Design inovativ & responsive
 • Integrare modul plata online (mobilPay, euPlatesc etc.)
 • Creare de continut text si grafic

Solutiile si serviciile noastre de creare site web iti creeaza o prezenta virtuala pe internet, fiind o metoda extrem de efiecienta pentru crestere si dezvoltare.Pentru ca site-ul web sa reprezinte un real succes, clientii nostri beneficeaza intotdeauna de servicii de inalta calitate, menite sa ofere solutii optime.

 • UI (user-interface) / UX (user-experience)
 • Analizarea competitiei
 • Design inovativ & responsive
 • Armonizarea elementelor grafice

Design Grafic

Conceptele vizuale create de noi prin diverse programe sunt pentru a comunica idei care inspira, informeaza si captiveaza consumatorii. Lucru cu orice tip de media: foto, video, muzica. Programele prin care reusim sa idealizam conceptul dvs. sunt urmatoarele: Illustrator, Photoshop, Acrobat, InDesign si Dreamweaver.

"Designul este inteligenta facuta vizibila" ~ Don Newgren