Optimizare SEO

Webin ofera servicii profesionale de Optimizare SEO care iti aduce Site-ul in topul rezultatelor motoarelor de cautare. Optimizarea pentru motoarele de cautare nu este o optiune pe care sa nu o iei in considerare daca vrei sa-ti dezvolti afacerea. Este o parte indispensabila a oricarui tip de afacere pentru aducerea de noi potentiali clienti si cresterea vanzarilor.

Top beneficii

Optimizare SEO (SEO optimization)

Etapele de Optimizare SEO

Auditarea Site-ului

Identificam si prioritizam actiunile de optimizare a elementelor din site-ul tau cu ajutorul celor mai importante soft-uri de marketing disponibile.

SEO Tehnic

Identificam si rezolvam problemele tehnice care tin de SEO precum: redirectionari 301 si 302, erori 404.

Research de cuvinte cheie

Analizam in profunzime volumul expresiilor folosite in cautari pentru tipul tau de afecere cu scopul de a identifica termenii potriviti pentru a-ti asigura cea mai rapida crestere in motoarele de cautare.

Atribuirea cuvintelor cheie

Implementam cuvintele cheie in fiecare pagina a site-ului pentru cresterea in topul rezultatelor motoarelor de cautare, astfel incat potentialii clienti sa-ti gaseasca produsele sau serviciile mult mai repede.

Actiuni de optimizare SEO

Schema markup, Creare Sitemap, Creare fisier robot.txt, Optimizare URL si Slug, Optimizare H1, H2, H3, H4, Etichete titlu si meta descriere, Optimizarea etichetelor si titlurilor existente.

Actualizari SEO

Google isi actualizeaz constant algoritmii care influneteaza pozitionarea site-urilor in motoarele de cautare. Facem actualizari frecvente optimizarilor SEO pentru ca site-ul tau sa fie in pas cu noii algoritmi.

De ce sa alegi pentru afacerea ta un servici de optimizare SEO?

Optimizare SEO

Search Engine Optimization (SEO) este cea mai sanatoasa investitie pe termen lung deoarece atrage trafic organic (neplatit) datorita pozitionarii bune in topul cautarilor pe Google pentru cuvintele cheie specifice businessului tau, generand, astfel, vanzari pe termen lung.

Chiar daca pe domeniul de activitate al afacerii tale ai concurenți mai puternici decat tine, ii poti invinge si atrage mai multi clienti care sa-ti viziteze paginile. Cheia sta in optimizare SEO. Cand investesti in SEO, te ridici in clasamentul motoarelor de cautare si daca optimizarea brand-ului tau este facuta corect, poti chiar sa-ti depasesti concurenta in clasament. Cele mai bune practici SEO te vor duce la cele mai bune pozitii de clasare si vor face din afacerea ta mica alegerea numarul unu pentru publicul tinta.

Orice site care se claseaza mai sus pe paginile cu rezultate ale motoarelor de cautare este in general considerat ca fiind site de incredere de catre motoarele de cautare, sporind astfel credibilitatea afacerii. O clasare buna in rezultatele motoarelor de cautare ajuta la cresterea credibilitatii in randul potentialilor clienti si consolideaza identitatea si brandul afacerii tale.

Nu este de mirare ca serviciile de optimizare SEO sunt acum o parte importanta a serviciilor de transformare digitala din intreaga lume. Companiile investesc in SEO pentru cresterea afacerii lor, deoarece aceasta optimizare poate duce la o crestere exponentiala pe termen lung. Nu exista niciun motiv pentru care sa nu investesti in servicii SEO. Dar trucul consta in a face totul corect. Este o abilitate foarte solicitanta si specifica pentru fiecare tip de afacere. De aceea este bine ca aceasta activitate sa fie lasata pe umerii profesionistilor. Webin.ro are experienta si resursele necesare pentru realizarea de campanii SEO de succes.

Webin - Contacteaza-ne

Solicita oferta

Solicita o oferta de optimizare SEO pentru afacerea ta completand urmatorul formular si vom reveni la tine in cel mai scurt timp cu o oferta adaptata necesitatilor tale


O parte din portofoliul nostru

Proiecte finalizate
0
Clienti de incredere
0
Clienti satisfacuti
0 %