Soft CRM care îți automatizează și sistematizează afacerea​

Gratuit 6 luni

CRM complet si usor de folosit pentru automatizarea proceselor de business si a managementului relatiilor cu clientii. Noi avem solutia perfecta pentru tine! Interfata friendly, sistemul sigur si functionalitatile premium fac din acest Soft CRM alegerea ideala pentru gestionarea si organizarea eficienta a afacerii tale.

Cum te ajută Soft-ul CRM?

CRM-ul pe care îl furnizăm este un software de management al relațiilor cu clienții care se potrivește perfect pentru aproape orice companie, freelancer sau în orice altă utilizare a sa. Cu designul său curat și modern, CRM-ul vă poate ajuta să arătați mai profesionist pentru clienții dvs. și, în același timp, vă poate ajuta să îmbunătățiți performanța afacerii.

Widget-uri Tablou de bord

Tablou de bord prietenos, cu widgeturi puternice care oferă o vedere de ansamblu asupra a tot ce se întâmplă în compania dvs.

Funcționalități

Proiecte

WEBIN CRM simplifică managementul proiectelor, ușurându-vă fluxul de lucru pentru o mai mare eficiență. Cu acest CRM puteți supraveghea fără efort sarcinile diferiților membri ai echipei, puteți înregistra cu precizie timpul petrecut pentru fiecare sarcină și puteți genera foi de pontaj complete. Facturați-vă clienții fără efort și primiți cu ușurință plăți online pentru proiectele dvs.

Facturare

Creați facturi profesionale și trimiteți-le direct clienților prin e-mail. Puteți să configurați recurența facturii și aceasta va fi creată automat după perioada setată. Perioada recurentă poate fi de zile, săptămâni, luni sau ani. De asemena, fiecare client își va putea vizualiza facturile și în panoul de bord destinat clienților.

Abonament

Facturați-vă clienții într-un mod mai rapid prin minunata noastră funcție Stripe Abonamente. Creați abonament, trimiteți abonamentul clientului dvs. și lăsați Soft-ul CRM și Stripe să facă toată munca în timp ce dvs. vă concentrați pe task-urile mai importante.

Oferte (Cotații)

Creați oferte (cotații) în câteva minute. Trimiteți ofertele clienților și așteptați ca aceștia să accepte. CRM-ul oferă posibilitatea de a converti automat oferta în factură după ce clientul o acceptă. Clientul dumneavoastră poate vizualiza și efectua acțiuni asupra ofertei, precum sa o accepte sau să o refuze, și din panoul de bord destinat clienților.

Propuneri

Creați propuneri frumoase și impresionați-vă lead-urile sau clienții. Includeți imagini, tabele, articole cu ajutorul funcționalităților minunatului editor. Clientul dumneavoastră poate vizualiza și efectua acțiuni asupra propunerii, precum sa o accepte sau să o refuze, și din panoul de bord destinat clienților.

Cheltuieli

Înregistrați cheltuielile companiei. Puteți să configurați o cheltuială recurentă și cheltuiala va fi creată automat după perioada setată. Perioada recurentă poate fi de zile, săptămâni, luni sau ani.

Plăți

Înregistrați și primiți plăți ale facturilor emise în diferite valute. Este disponibilă posibilitatea de a adăuga plăți parțiale la facturi.

Lead-uri

Păstrați evidența lead-urilor într-un singur loc și urmăriți cu ușurință progresul acestora. CRM-ul oferă posibilitatea de a importa automat lead-uri, de a le adăuga note, de a le crea propuneri și de a le atașa fișiere. Organizați-vă lead-urile pe etape și schimbați cu ușurință etapele cu drag and drop.

Suport

Sistem excelent de asistență pentru clienți care vă ajută să urmăriți și să rezolvați rapid problemele, de a insera link de la baza de cunoștințe, de a adăuga răspunsuri predefinite.

Calendar

Aveți o vedere clară a tuturor evenimentelor din compania dvs.: programări, concedii, sarcinii, proiecte etc. Nu veți pierde niciodată nimic din calendar.

Sarcini

Îmbunătățiți-vă experiența de gestionare a sarcinilor cu ajutorul funcțiilor puternice ale CRM-ului: Gestionare flexibilă a sarcinilor, Colaborare în echipă, Gestionare a termenelor limită, Urmărirea statusurilor, Adăugare comentarii și atașare fișiere, Sistem de mențiuni și notificare, Evidențierea priorităților, Integrarea controlului versiunilor, Sub-sarcini și dependențe, Listă de verificare a sarcinii, Urmărire cuprinzătoare a timpului consumat, Reamintiri personalizate, Clonare sarcini, Sarcini recurente, Filtre inteligente

Bază de cunoștințe

Creați articole în baza de cunoștințe și organizați-le în grupuri (ex. instrucțiuni de lucru, proceduri, informații ajutătoare etc.). Ajutați-vă clienții și construiți încredere prin partajarea de articole.

Contracte

Creați cu ușurință contract și trimiteți-l direct la adresa de e-mail a clientului. Clientul poate consulta contractul și în panoul de bord destinat clienților și îl poate semna electronic datorită funcționalității de semnătură digitală pe care o are CRM-ul.

Urmărirea obiectivelor

Utilizați funcția de urmărire a obiectivelor pentru a ține cont de obiectivele de vânzări setate și nu numai. Cu ajutorul acestei funcționalități aveți capacitatea de a informa membrii personalului despre succes sau eșec în obiectivele setate.

To Do List

Fiecare membru al personalului are propriul To Do List (De făcut) cu elementele de bord pentru a crește productivitatea. Schimbați cu ușurință starea Elementului To Do prin glisare și plasare.

Semnătură electronică (E-Signature)

Să dăm uitării documentele care trebuiesc printate pentru a fi semnate. CRM-ul pe care îl oferim are funcționalitatea pentru semnătură electronică (E-Signature). Cu această funcționalitate contractele, propunerile și cotațiile pe care le creați în CRM pot fi semnate electronic. Lăsați-vă clientul să semneze cu ușurință acele documente și făceți-vă viața mai ușoară.

Tabloul de bord al clientului

Zona de clienți este complet separată de zona de administrare. Fiecare client are propriul portal unde poate urmări: facturile emise de către compania dvs., Contractele, Ofertele, Propunerile. Tot din Tabloul de bord, clientul poate deschide tichete către companie dvs., poate atașa fișiere și poate urmări evenimentele din calendar.

Rapoarte

Rapoartele CRM-ului vă oferă o vedere clară asupra a tot ce se întâmplă în compania dvs. Urmăriți veniturile față de cheltuieli și conversiile lead-urilor.

Raport Vânzări

Raport Cheltuieli

Raport Vânzări vs Cheltuieli

Raport pontaj

Raport Lead-uri

Raport Proiecte

Raport Tichete

Scurtă descriere a funcționalităților
Proiecte

WEBIN CRM simplifică managementul proiectelor, ușurându-vă fluxul de lucru pentru o mai mare eficiență. Cu acest CRM puteți supraveghea fără efort sarcinile diferiților membri ai echipei, puteți înregistra cu precizie timpul petrecut pentru fiecare sarcină și puteți genera foi de pontaj complete. Facturați-vă clienții fără efort și primiți cu ușurință plăți online pentru proiectele dvs.

Progresul proiectului calculat automat pentru a rămâne la curent cu obiectivele dvs. Creați și gestionați etapele de referință pentru a asigura finalizarea în timp util a proiectului.

Angajați-vă în discuții de colaborare cu echipa dvs. și adunați feedback valoros de la clienți. Urmăriți cu atenție cheltuielile cu funcția de urmărire a cheltuielilor, făcând managementul proiectelor mai ușor ca niciodată.

Sarcini

Îmbunătățiți-vă experiența de gestionare a sarcinilor prin încorporarea unei game de funcții puternice:

Gestionare flexibilă a sarcinilor: Gestionați sarcinile fără efort folosind vizualizarea de tip listă, cât și vizualizarea intuitivă de tip Kanban, permițând funcționalitatea de glisare și plasare. Adăugați sarcini în proiectele dvs. sau conectați-vă cu alte funcții.

Colaborarea în echipă: Atribuiți sarcini membrilor echipei și extindeți-vă eforturile de colaborare prin includerea mai multor contributori.

Gestionarea termenelor limită: Rămâneți la curent cu cronologia proiectului dvs., cu posibilitatea de a stabili termene limită clare.

Urmărirea statusurilor: monitorizați progresul sarcinilor și proiectelor dvs. prin actualizări ale statusurilor și jurnalele detaliate de activitate.

Comentarii și atașare fișiere: încurajează comunicarea eficientă între membrii echipei cu opțiunea de a comenta la sarcini și de a atașa fișiere esențiale.

Menționare și sistem de notificare: menține pe toată lumea la curent menționând anumiți utilizatori în comentarii și primind notificări instantanee pentru actualizări.

Evidențierea priorităților: fixați comentariile importante pentru a vă asigura că informațiile esențiale sunt ușor accesibile.

Integrarea controlului versiunilor: Urmăriți fără probleme comiterile de cod de pe platforme precum GitHub sau Bitbucket, simplificându-vă sarcinile de dezvoltare software.

Subsarcini și dependențe: Împărțiți sarcinile complexe în subsarcini mai mici, gestionabile și stabiliți dependențe de sarcini pentru planificarea structurată a proiectelor.

Suport pentru liste de verificare: îmbunătățiți detaliile sarcinii prin încorporarea listelor de verificare pentru gestionarea completă a sarcinilor.

Urmărirea completă a timpului: Accesați și revizuiți cu ușurință jurnalele de timp înregistrate de diverși membri ai echipei pentru fiecare sarcină. În plus, dacă se dorește deoarece este la alegerea dvs., se poate partaja fără efort aceste jurnale de timp cu clienții dvs. pentru a menține transparența și a asigura facturarea corectă.

Reamintiri personalizate: Preluați controlul asupra programului dvs. setând reamintiri individuale pentru diferite sarcini. Nu ratați niciodată o urmărire importantă sau un termen limită, asigurând o abordare proactivă și organizată a muncii dvs.

Clonează sarcini: duplicați sarcini cu un simplu clic pentru a genera rapid sarcini noi, similare.

Sarcini recurente: Automatizați sarcinile recurente. Dacă abordezi același tip de sarcini la intervale regulate, sistemul nostru îți permite să stabilești sarcini recurente. Personalizați durata de timp pentru fiecare recurență, asigurându-vă că sarcinile sunt create exact atunci când este necesar.

Filtre inteligente: creați filtre personalizate care se aliniază nevoilor și preferințelor dvs. unice, apoi marcați-le în mod convenabil pentru acces cu un singur clic. Sistemul își amintește ultimul filtru selectat, asigurând o experiență perfectă pentru utilizator. Filtrați și concentrați-vă asupra sarcinilor care contează cel mai mult, simplificându-vă fluxul de lucru pentru o productivitate optimă.

Foi de pontaj

Obțineți informații valoroase despre alocarea timpului echipei dvs. pentru diverse proiecte și sarcini. Filtrați cu ușurință foile de pontaj după membrii echipei, proiecte și clienți. Daca se dorește, se poate personaliza partajarea foii de pontaj cu clienții pe bază de proiect, permițându-vă să activați sau să dezactivați această funcție după cum este necesar.

Etapele proiectului și diagramă Gantt

Îmbunătățiți-vă planificarea proiectului prin includerea de etape în proiect (Milestone-uri). În cadrul acestor etape, puteți defalca sarcinile pentru o imagine de ansamblu cuprinzătoare de zi cu zi a progresului proiectului dumneavoastră. Obțineți o vizualizare clară și intuitivă a cronologiei de finalizare a proiectului dvs. prin utilizarea unei diagrame Gantt.

Clienți

Gestionați-vă fără efort clienții și contactele acestora. Înregistrați clienți, adăugați-i manual sau importați din Excel. Accesați detalii complete despre proiecte, sarcini, facturi, plăți, estimări, comenzi, detalii contract, propuneri, bilete, note, fișiere, evenimente, cheltuieli și multe altele. Simplificați monitorizarea prin categorizarea clienților pe grupuri de clienți și etichete.

Portalul clientului

Portalul pentru clienți este complet separat de zona administrativă a CRM-ului, iar în această zonă, dacă li se permite acces clienților, ei se vor bucura de un tablou de bord personalizat pentru a-și vizualiza proiectele, facturile, propunerile, comenzile, tichetele și multe altele. Clienții dvs. pot urmări fără probleme progresul proiectului și pot oferi feedback instantaneu. Dvs. decideți ce doriți să vizualizeze fiecare client în portalul său. Personalizați permisiunile pentru a controla accesul clienților, asigurându-vă că aceștia pot comunica exclusiv cu membrii echipei autorizate.

Facturare

Creați facturi profesionale și trimiteți-le direct clienților prin e-mail. Obțineți o copie CC a facturilor trimise. Clienții pot efectua plăți în mod convenabil, indiferent dacă au sau nu un cont CRM.

Facturați în diverse valute și în diferite taxe, impozabil sau neimpozabil.

Obțineți o perspectivă asupra situației financiare cu un raport intuitiv și sumar al facturilor care oferă o imagine de ansamblu completă pe an, lună sau client.

Stornare facturi

Generați stornare pentru ajustări sau modificări ale facturilor emise anterior.

Facturi recurente

Configurați facturi recurente automate, asigurând facturarea și livrarea la timp către clienții dvs. la intervale predefinite. Economisiți timp prețios prin automatizarea procesului de facturare, trimițând fără efort facturi clienților dumneavoastră.

Plăți online

Acceptați plăți în diverse valute, asigurându-vă în același timp că clienții dvs. primesc notificări automate de plată și au facturile lor imediat marcate ca plătite. CRM-ul oferă opțiuni de plată online versatile prin Stripe, PayPal și Paytm, cu flexibilitatea de a activa sau dezactiva plățile parțiale în funcție de nevoile dvs.

Abonamente

Accelerează-ți procesul de facturare cu abonamentele Stripe prin CRM. Generați cu ușurință abonamente Stripe și partajați-le cu clienții dvs. Odată ce abonamentele sunt acceptate, plățile vor fi procesate automat în funcție de perioada de abonament. CRM-ul va genera facturi fără probleme pentru abonamente.

Acceptăm atât abonamentele interne în aplicație, cât și abonamentele Stripe. Dacă nu utilizați abonamentele Stripe, puteți utiliza în continuare abonamentele interne în aplicație.

Oferte (Cotații)

Generați fără efort oferte și împărtășiți-le clienților dvs. Odată ce este aprobată, puteți converti oferta într-o factură. Clienții dvs. pot accesa ofertele fără a fi nevoie să se autentifice. Îmbunătățiți comunicarea cu clientul prin comentariile la ofertă pentru a facilita negocieri mai eficiente. În plus, optimizați-vă procesul de urmărire setând mementouri în timp util.

Cereri de ofertă

Generați formulare pentru cereri de ofertă și permiteți clienților dvs. să trimită aceste formulare pentru oferte personalizate. Acest lucru vă poate ajuta să asigurați proiecte suplimentare și să creșteți vânzările.

Propuneri

Creați propuneri uimitoare din punct de vedere vizual care lasă o impresie pozitivă de durată asupra clienților dvs. Rămâneți informat prin notificări în timp real pentru acțiunile importante asupra propunerilor.

Magazin și comenzi online

Activați magazinul online atât pentru clienții dvs., cât și pentru vizitatori, permițând utilizatorilor să răsfoiască și să plaseze comenzi pentru articolele din magazin. Acest lucru facilitează vânzarea fără efort a serviciilor dumneavoastră.

Tichete de suport

Clienții pot deschide tichete către dvs. prin intermediul cărora pot solicita asistență în rezolvarea și/sau soluționarea diferitelor activități sau probleme. Puteți atribui tichetele membrilor echipei dvs., se pot adăuga comentarii și se pot atașa fișiere la tichete pentru o asistență completă. Introduceți șabloane predefinite pentru un răspuns rapid, consultați link-uri la baza de cunoștințe, adăugați note interne.

Utilizați rapoartele vizuale de etichete pentru un proces mai performant de urmărire a acestora și pentru a obține o înțelegere mai clară a gestionării tichetelor.

Bază de cunoștințe

Prin crearea unei baze de cunoștințe cuprinzătoare, oferiți clienților dvs. instrumentele de care au nevoie pentru a-și rezolva problemele în mod eficient, îmbunătățindu-le în cele din urmă experiența de asistență.

Dezvoltați articole informative în baza de cunoștințe pentru clienții dvs., oferindu-le clienților posibilitatea să găsească soluții la întrebările lor în mod independent.

Organizați articolele în categorii distincte pentru a facilita clienților identificarea informațiilor de care au nevoie mai ușor, reducând astfel nevoia de asistență directă.

Chat și Mesaje

Cu CRM-ul de la WEBIN puteți comunica cu clienții și membrii echipei atât prin chat, cât și prin mesagerie, toate într-o platformă unificată. Simplificați comunicarea și îmbunătățiți colaborarea pentru o muncă în echipă îmbunătățită.

Contracte

Creați contracte puternice cu clienții pentru proiectele dvs. și alte angajamente, păstrând un angajament ferm pentru o muncă demnă de încredere și transparentă. Crearea contractelor este foarte simplă, puteți seta data de începere și data de încheiere și aveți o vedere clară a tuturor contractelor companiei dvs. într-un singur loc. Nu veți mai avea nevoie să căutați în documentele de la birou. Creați contracte PDF și trimiteți-le clienților dvs. din CRM. Sunt disponibile reamintiri privind întârzierea contractului.

Contractele servesc ca fundație pentru o colaborare de încredere și transparentă. Detaliind cu meticulozitate așteptările, livrabilele și termenii, construiți încredere cu clienții dvs., creând scena pentru o relație de lucru deschisă și de succes.

Semnarea electronică

Clienții își pot semna electronic fără efort contractele, propunerile și estimările în timpul procesului de acceptare, sporind transparența în munca dumneavoastră cu clienții.

Lead-uri

Adăugați și urmăriți cu ușurință clienții potențiali, organizându-i intuitiv prin glisare și plasare în vizualizarea kanban. Importați clienți potențiali prin Excel sau colectați automat de pe site-uri web externe prin implementarea formularului pe site-uri. Îmbunătățiți detaliile clienților potențiali cu note, fișiere, evenimente și trimiteți către aceștia propuneri, oferte și contracte pe e-mail. Transformați ușor clienții potențiali în clienți pentru a vă eficientiza procesele de afaceri.

Cheltuieli

Gestionați-vă eficient cheltuielile cu o urmărire cuprinzătoare, inclusiv informații detaliate despre costurile cu membrii echipei și ale proiectului. Analizați cheltuielile din diferite categorii și comparați fără efort veniturile cu cheltuielile. Vizualizați-vă veniturile și cheltuielile prin diagrame ușor de citit pe diferite perioade de timp. În plus, simplificați-vă fluxul de lucru prin configurarea cheltuielilor recurente pentru cheltuielile fixe automatizate.

Calendar evenimente

Gestionați-vă evenimentele personale sau colaborați prin partajarea acestora cu membrii echipei și clienții dvs. Obțineți vizibilitate asupra proiectului și sarcinilor dvs. din calendarul evenimentelor și primiți notificări pe ecran pentru a fi pregătit înainte de începerea evenimentului.

Integrați perfect cu Google Calendar pentru sincronizare și urmăriți comod evenimentele viitoare din tabloul de bord. Creați evenimente recurente pentru a menține cu ușurință anumite evenimente după o anumită perioadă de timp.

Tablouri de bord personalizate

Ținând cont că toată lumea are nevoi și preferințe unice, acest CRM oferă o gestionare de top a tabloului de bord, care oferă o configurație ușor de utilizat pentru a crea widget-uri uimitoare prin acțiuni simple de glisare și plasare. Puteți crea mai multe tablouri de bord, iar sistemul își va aminti în mod inteligent ultimul tablou de bord vizitat pentru confortul dvs. la vizita ulterioară.

În plus, aveți flexibilitatea de a crea un tablou de bord implicit pentru toți membrii echipei, iar persoanele își pot adăuga, de asemenea, tablourile de bord personale pentru a răspunde cerințelor lor specifice.

Listă personală pentru lucruri „De făcut”

Creați-vă lista personală cu lucruri „de făcut” și gestionați-vă munca mai eficient. Nu uitați să faceți orice sarcină importantă și să rămâneți concentrat pe munca de zi cu zi. Fiecare membru al echipei și fiecare client își pot adăuga lista personală de lucruri „de făcut”.

Note

În CRM puteți crea note personale pentru a consolida informațiile vitale într-o singură locație centrală. Partajați aceste note în colaborare cu membrii proiectului pentru a vă asigura că informațiile esențiale sunt ușor accesibile echipei.

Reamintiri

Stabiliți reamintiri în contexte variate pentru a facilita urmăriri mai eficiente. Prin setarea reamintirilor vă asigurați că nu treceți niciodată cu vederea sarcinile importante și că rămâneți constant informat și actualizat.

Câmpuri personalizate

Adăugați câmpuri personalizate la clienți, contacte, lead-uri (potențiali clienți), proiecte, sarcini, membri echipei, tichete, facturi, calendar evenimente, cheltuieli, oferte, contracte, propuneri, comenzi, foi de pontaj, fișiere de proiect și abonamente, pentru a acoperi întregul necesarul de informații de care aveți nevoie.

Gestionați eficient permisiunile de acces prin atribuirea de privilegii diferite câmpuri. Organizați fără efort plasarea câmpului printr-o interfață de tip drag-and-drop pentru personalizare maximă.

Șabloane de e-mail

Personalizați-vă șabloanele de e-mail pentru a se alinia perfect cu marca dvs., oferind o experiență îmbunătățită și coerentă clienților dumneavoastră. Oferim opțiunea de a încorpora șabloane în mai multe limbi, asigurând o comunicare eficientă cu o audiență diversă.

Echipe

Creați echipe diferite și adăugați membrii la echipe. Distribuiți fără probleme evenimente și notificări către echipele desemnate. Personalizați permisiunile pentru fiecare echipă în funcție de nevoile dvs. specifice.

Concediu și prezență

Supravegheați fără efort cererile de concediu și fișele de pontaj ale membrilor echipei dvs. Primiți notificări instantanee cu privire la cererile de concediu și luați decizii eficiente pentru a le aproba sau a le respinge. Membrii echipei pot intra și ieși cu ușurință pentru a-și înregistra orele zilnice de lucru.

Roluri și permisiuni

Preluați controlul deplin asupra permisiunilor de acces ale membrilor echipei dvs. Personalizați rolurile și permisiunile fiecărui membru al echipei, oferindu-vă posibilitatea de a gestiona privilegiile membrilor. Puteți restricționa accesul la anumite funcționalități, le puteți oferi acces de creare/editare sau doar de vizualizare.

Bază de cunoștințe

Stabiliți un wiki intern pentru a îmbunătăți cunoștințele echipei și schimbul de informații. Creați o bază de cunoștințe internă exclusivă pentru membrii echipei dvs., oferind un depozit de articole care acoperă diverse intrucțiuni de lucru, proceduri și informații esențiale.

Anunțuri

Creați și partajați mesaje și actualizări esențiale cu clienții și membrii echipei pentru a-i ține pe toți informați despre evenimentele companiei.

Cronologie

Membrii echipei au posibilitatea de a-și împărtăși ideile și cunoștințele cu colegii, iar acest lucru poate contribui la îmbunătățirea bazei lor de cunoștințe și la stimularea învățării productive.

Rapoarte

Accesați cu ușurință o varietate de rapoarte pentru a obține o imagine de ansamblu cuprinzătoare asupra operațiunilor afacerii dvs. Rezumat al rapoartelor de vânzări prezentate atât sub formă de ​​listă, cât și în grafic.

Puteți evalua în mod eficient veniturile și cheltuielile pe diferite perioade de timp. Consultați foile de pontaj pentru a urmări eforturile individuale ale membrilor echipei, proiectelor și clienților. În plus, explorați rezumatele proiectelor membrilor echipei, analizați numărul total de proiecte per client și analizați numărul total de ore de timp lucrate.

Pentru o înțelegere mai profundă a performanței afacerii dvs., comparați ratele de conversie a potențialilor clienți din diferite surse, urmărind, de asemenea, progresul zilnic pe parcursul lunii. Monitorizați deschiderile și închiderile tichetelor prin grafice specifice perioadei de timp, asigurându-vă că rămâneți bine informat despre toate aspectele operațiunilor dvs.

Notificări

Gestionarea notificărilor nu a fost niciodată mai simplă. Preia toate notificările și stabilește cine primește anumite alerte. Activați notificările în CRM, prin e-mail și Slack pentru a rămâne la curent.

Managementul documentelor

Nu a fost niciodată mai simplu să gestionezi fișierele. Organizați-vă fișierele cu ușurință creând foldere personalizate. Setați diferite permisiuni și partajați-le membrilor echipei dvs. Disponibil și în portalul destinat clienților, dacă se oferă acces de către administratorul de cont CRM.

Great Product Analytics With Real Problems.
GEMs are robotics algorithm for modules that built and optimized for NVIDIA Jetson AGX platform. Data should underlie every business decision.

Testează gratuit Demo-ul CRM

Testează Soft-ul CRM gratuit cu ajutorul Demo-ului pe care îl punem la dispoziție pentru a te convinge de funcționalitățile premium. Folosește credențialele de mai jos pentru acces:

Mail: demo@app.webin.ro
Parola: Demo123456789@*

Fara costuri ascunse! Alege-ti planul.

Toate pachetele CRM sunt fără limită de: număr de conexiuni, număr de servicii/produse, clienți, lead-uri număr de oferte create, contracte generate, facturi emise, încasări, proiecte, sarcini ș.a.m.d.. NU există costuri de configurare sau alte costuri ascunse.

Pachete facturare

Pachet Facturare ≤ 50 facturi/lună

24,99Lei 20,00Lei /Luna
 • Configurare initiala cont
 • 1 companie
 • 2 utilizator
 • Client de e-mail
 • Calendar
 • Gestionare clienţi
 • Emitere propuneri
 • Emitere oferte
 • Import clienți/potenţiali clienți
 • Servicii/Produse
 • Import Servicii/Produse
 • Facturare/Facturare recurentă
 • Generare e-Factură (XML)
 • Generare Factură PDF
 • Stornare facturi
 • Înregistrare cheltuieli
 • Emitere chitanţe
 • Memento-uri
 • Suport clienti (Tichete)
 • Rapoarte
 • Integrare Plata cu cardul
 • Dashboard/Panou Clienti separat

Pachet Facturare ≤ 100 facturi/lună

44,99Lei 40,00Lei /Luna
 • Configurare initiala cont
 • 1 companie
 • 2 utilizator
 • Client de e-mail
 • Calendar
 • Gestionare clienţi
 • Emitere propuneri
 • Emitere oferte
 • Import clienți/potenţiali clienți
 • Servicii/Produse
 • Import Servicii/Produse
 • Facturare/Facturare recurentă
 • Generare e-Factură (XML)
 • Generare Factură PDF
 • Stornare facturi
 • Înregistrare cheltuieli
 • Emitere chitanţe
 • Memento-uri
 • Suport clienti (Tichete)
 • Rapoarte
 • Integrare Plata cu cardul
 • Dashboard/Panou Clienti separat

Pachet Facturare Nelimitat

70,99Lei 60,00Lei /Luna
 • Configurare initiala cont
 • 1 companie
 • 2 utilizator
 • Client de e-mail
 • Calendar
 • Gestionare clienţi
 • Emitere propuneri
 • Emitere oferte
 • Import clienți/potenţiali clienți
 • Servicii/Produse
 • Import Servicii/Produse
 • Facturare/Facturare recurentă
 • Generare e-Factură (XML)
 • Generare Factură PDF
 • Stornare facturi
 • Înregistrare cheltuieli
 • Emitere chitanţe
 • Memento-uri
 • Suport clienti (Tichete)
 • Rapoarte
 • Integrare Plata cu cardul
 • Dashboard/Panou Clienti separat
Pachete CRM

Pachet ≤2 utilizatori

Gratuit 6 luni - După această perioadă prețul este de 50 lei/lună
 • Configurare initiala cont
 • 1 companie
 • 2 utilizator
 • E-mail, Chat, Mesaje
 • Calendar, Evenimente
 • Gestionare clienţi
 • Gestionare Lead-uri
 • Emitere propuneri
 • Emitere oferte
 • Import clienți/Lead-uri
 • Servicii/Produse
 • Import Servicii/Produse
 • Generare contracte
 • Facturare/Facturare recurentă
 • Stornare facturi
 • Înregistrare cheltuieli
 • Gestionare proiecte
 • Gestionare Sarcini
 • Gestionare documente/fișiere
 • Memento-uri
 • Anunțuri către clienți/personal
 • Suport clienti (Tichete)
 • Rapoarte
 • Integrare plata cu cardul prin Stripe
 • Dashboard/Panou Clienti separat
 • Spațiu 1 GB

Pachet ≤ 5 utilizatori

Gratuit 6 luni - După această perioadă prețul este de 150 lei/lună
 • Configurare initiala cont
 • 1 companie
 • 5 utilizatori
 • E-mail, Chat, Mesaje
 • Calendar, Evenimente
 • Gestionare clienţi
 • Gestionare Lead-uri
 • Emitere propuneri
 • Emitere oferte
 • Import clienți/Lead-uri
 • Servicii/Produse
 • Import Servicii/Produse
 • Generare contracte
 • Facturare/Facturare recurentă
 • Stornare facturi
 • Înregistrare cheltuieli
 • Gestionare proiecte
 • Gestionare Sarcini
 • Gestionare documente/fișiere
 • Memento-uri
 • Anunțuri către clienți/personal
 • Suport clienti (Tichete)
 • Rapoarte
 • Integrare Plata cu cardul prin Stripe
 • Dashboard/Panou Clienti separat
 • Spațiu 1GB

Pachet ≤ 10 utilizatori

Gratuit 6 luni - După această perioadă prețul este de 300 lei/lună
 • Configurare initiala cont
 • 1 companie
 • 10 utilizatori
 • E-mail, Chat, Mesaje
 • Calendar, Evenimente
 • Gestionare clienţi
 • Gestionare Lead-uri
 • Emitere propuneri
 • Emitere oferte
 • Import clienți/Lead-uri
 • Servicii/Produse
 • Import Servicii/Produse
 • Generare contracte
 • Facturare/Facturare recurentă
 • Stornare facturi
 • Înregistrare cheltuieli
 • Gestionare proiecte
 • Gestionare Sarcini
 • Gestionare documente/fișiere
 • Memento-uri
 • Anunțuri către clienți/personal
 • Suport clienți (Tichete)
 • Rapoarte
 • Întegrare Plata cu cardul
 • Dashboard/Panou Clienți separat
 • Spațiu 2GB
Pachet personalizat

Ai nevoie de un pachet personalizat pentru compania/companiile tale? Contactează-ne completând următorul formular și vom reveni la tine în cel mai scurt timp cu o oferta adaptata necesităților tale​

GEMs are robotics algorithm for modules that built and optimized for NVIDIA AGX Data should underlie every business decision. Data should underlie every business Yet too often some very human cultural artifacts really lead the business down the certain routes.

Alison Burgas

Product Designer @Divi

Getting Connected With Us!
Yet too often some very cultural artifacts really lead the business down the certain routes.